{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }

Gizlilik İlkeleri

Son güncellenme tarihi: 6 Nisan 2018

Üyelerimizin-Müşterilerimizin gap.com.tr sitemize ("Sitemiz") vermiş olduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda cari kuralları belirtilen Gizlilik Politikası benimsenmiştir.

  • Sitemize girilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için gerekli önlemler, bilgi ve işlemin mahiyetine göre Marka Mağazacılık A.Ş. ve/veya ilgili Kart Kuruluşlarınca sistem ve internet altyapısı üzerinde alınmıştır. Tüm kredi kartı işlemleri ve onayları tarafımızdan bağımsız olarak, ilgili Banka ve benzeri Kart Kuruluşları'nca online olarak aranızda gerçekleştirilmektedir. (Kredi kartı şifresi gibi bilgiler Marka Mağazacılık tarafında görülmez ve kaydedilmez) Bu bilgilerin aktarımı SSL-Tabanlı 128-Bit kodlama ile gerçekleştirilmektedir.

  • Müşterilerimizin Sitemize üyelik, ürün/hizmet satın alma ve bilgi güncelleme amaçlı girdikleri bilgiler, özellikle kredi kartı ve banka kartlarına ait gizli bilgiler diğer internet kullanıcıları tarafından görüntülenemez.

  • Üyelerimize-Müşterilerimize ait bilgiler, Marka Mağazacılık A.Ş. ile Fiba Holding Grup Şirketleri’ne ilaven yasal düzenlemelerin öngördüğü sorumluluklarımız çerçevesinde ilgili kuruluşlara açıklanabilir.

  • Ayrıca üyelikleri ve/veya alışverişleri sırasında vermiş oldukları iletişim bilgileri ve diğer bilgiler üyelik işlemlerinizin yapılması, güncellenmesi, muhtelif ürün/hizmetlerin Fiba Grup Şirketleri ile iş ortakları ve tedarikçileri tarafından verilebilmesi/satımı, ürün/hizmet ücret-masrafı tahsilatları ve çeşitli tanıtım, reklam, promosyon, iletişim, SMS ve email gönderimi, satış ve kartlandırma uygulamaları için süresiz olarak kayda alınabilir, Marka Mağazacılık A.Ş. ve belirtilen kuruluşlar nezdinde saklanabilir, işlenebilir, gerekli görülen hallerde-yerlerde paylaşılabilir ve kullanılabilir. Müşteri bu bilgileri onaylayrak her türlü ürün ve hizmete ilişkin çeşitli tanıtım, reklam, promosyon, satış ve pazarlama amacıya, keza, mağaza kartı, kredi kartı ve üyelik bilgilendirme, işlem ve uygulamaları için SMS, push notification, müşteri araması, ve email gönderimi için izin vermiş kabul edilir.

  • Üyelik işlemi tamamlandığında email adresinize gönderilecek olan e-mailın içerisinde yer alan indirim kodu tüm sezon ürünlerinde kullanılabilir, başka kampanya ve promosyonlarla birleştirilemez.

  • Herhangi bir sebep ile Marka Mağazacılık ve ilgili markalardan gelen iletişimi durdurmak istediğinizde SMS ve email kanalları ile kolayca üyelik sisteminden çıkabilirsiniz.

  • Müşteriler Gap'de kendileri hakkında hangi bilgilerin saklanmış olduğunu öğrenmek için ücretsiz olarak yazılı bilgi talep edebilirler. Olası düzeltmeler, engellemeler veya bilgilerin silinmesi hakkındaki talepleriniz yasaların öngördüğü ölçüde derhal işleme alınmaktadır. Bilgilerin korunması ve güvenliği hakkında Gap'e sormak istediğiniz başka sorular olursa, her zaman e-posta adresimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

  • Sitemizin diğer internet-web sitelerine bağlantı verdiği hallerde tüm kullanım ve işlemler için o sitelere ait gizlilik-güvenlik politikası ve kullanım şartları geçerlidir; Sitemizden reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan diğer web sitelerinden bilgi kullanımları, keza sitelerin etik ilkeleri, gizlilik-güvenlik prensipleri, servis kalitesi ve diğer uygulamaları sebebi ile oluşabilecek ihtilaf, maddi-manevi zarar ve kayıplardan Marka Mağazacılık sorumlu değildir. Ek bilgi almak istediğiniz konularda sitemizde belirtilen iletişim yolları ile Gap’e danışabilirsiniz.

Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu: Marka Mağazacılık A.Ş
Adres Sarı Kanarya Sokak Yolbulan Plaza B Blok Kat:6
Kadıköy/İSTANBUL
Biz, Fiba Grubu Şirketi Marka Mağazacılık A.Ş.olarak; müşterilerimiz, tüketicilerimiz ve çalışanlarımız dahil Şirketimiz ile ilişkili şahısların açık rızaları ile verdikleri ve uhdemizde bulunan kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili mevzuat çerçevesinde; güvence altına alınması ve işlenmesi konusuna hassasiyetle yaklaşmaktayız. Bu çerçevede, KVKK kapsamında Veri Sorumlusu sıfatıyla sizleri aydınlatmak istiyoruz.
Bu çerçevede, KVKK kapsamında Veri Sorumlusu sıfatıyla sizleri aydınlatmak istiyoruz.
Şirketimiz ile müşteri, tüketici, tedarikçi veya çalışan sıfatı ile açık rıza ile paylaştığınız kişisel verileriniz KVKK’ya uygun şekilde, faaliyet ve hizmet amaçlarımız ile bağlantılı ve ölçülü olarak işlenebilecek, yurt içi ve yurt dışındaki üçüncü kişilere aktarılabilecek, saklanabilecek, profilleme için kullanılabilecek ve sınıflandırılabilecektir.
Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı
Kişisel verileriniz;

  1. Hukuka ve dürüstlük kuralının öngördüğü biçimde,
  2. İşlenme amaçları ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak,
  3. Doğru ve güncel olarak,
  4. Belirli açık ve meşru amaçlar ile

işlenecektir.
Veri sorumlusu olarak Şirketimiz tarafından açık rızanız ile verdiğiniz kişisel verileriniz, yıllardır süren kalitemizden ödün vermeden, sizleri daha iyi tanıyarak ihtiyaçlarınızı anlamak, isteklerinize daha hızlı cevap verebilmek ve sizlerle olan iletişimimizi geliştirerek sizlere daha iyi hizmet vermek ve daha kişisel ürün, hizmet ve teklif sunabilmek, bunları gerçekleştirebilmek için analiz yapmak, sizleri ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgilendirebilmek, ürün ve hizmetlerimiz hakkında memnuniyetinizi ölçmek, istekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek ve çeşitlendirmek için ve bunlarla birlikte gerekli kalite ve standart denetimlerimizi yapabilmek ya da mevzuat tarafından öngörülen raporlama ve sair yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi gibi amaçlar için işlenebilecektir.
Kişisel Verilerinizin Aktarılması
Kişisel verileriniz yukarıda sayılan amaçlar dahilinde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu “KVKK” ve yürürlükte olan ilgili mevzuata uygun olarak, Fiba Grup şirketleri ile paylaşılabileceği gibi, sayılanlar ile sınırlı olmamak üzere; iş ortaklarımız, iş bağlantılarımız, ifa yardımcılarımız ve alt yüklenicilerimiz ile sunduğumuz hizmetin amacı doğrultusunda ya da düzenleyici denetleyici kurumlar ve resmi mercilerle ilgili mevzuatın öngördüğü durumlarda, yurt içine veya yurt dışına aktarılabilecektir.
Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaç ve kapsamda sözlü, yazılı veya elektronik olarak toplanabilir.
Kişisel verileriniz, Şirketimiz veya Şirketimiz adına veri işleyen gerçek ya da tüzel kişiler tarafından sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, elektronik ortamda açık rızanız ile doldurduğunuz üyelik formu veya sadakat programı kapsamına açık rızanız ile üyeliğiniz sırasında doldurulan üyelik formu ya da internet sitelerimize üyelik veya giriş sırasında üye girişi yapmanızı sağlayan sosyal ağlar, internet sitelerimiz veya üçüncü kişilere ait internet sitelerinde yer alan bizimle iletişime geçmek üzere doldurduğunuz iletişim formları, çevrim içi alışveriş uygulamaları, elektronik kitap uygulamaları, Şirketimiz ile imzalamış olduğunuz muhtelif sözleşmeler ile Şirketimize göndermiş olduğunuz elektronik postalar, faks ve mektuplar gibi araçlar üzerinden, Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişimler vb. kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanmaktadır.
Kişisel Veri Sahibi Olarak Haklarınız
KVKK ve yürürlükte bulunan diğer mevzuat çerçevesinde kalmak kaydıyla,

  1. Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz. Bu haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından ayrı bir yöntem belirlenmesi halinde, bu yönteme uygun olarak bize iletebilirsiniz.
Yazılı talebinizi Marka Mağazacılık A.Ş. Sarı Kanarya Sokak Yolbulan Plaza B Blok Kat:6 Kozyatağı- Kadıköy/İSTANBUL adresine ıslak imzalı veya musterihizmetlerigap@gapturkey.com.trmusterihizmetleribr@gapturkey.com.tr kayıtlı elektronik posta adresimize güvenli elektronik imza ile imzalanmış olarak gönderebilirsiniz.
Kişisel veri sahibi olarak sahip olduğunuz ve yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için yapacağınız ve kullanmayı talep ettiğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren başvuruda; talep ettiğiniz hususun açık ve anlaşılır olması, talep ettiğiniz konunun şahsınız ile ilgili olması veya başkası adına hareket ediyor iseniz bu konuda özel olarak yetkili olmanız ve yetkinizin belgelendirilmesi, başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliğinizi tevsik edici belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Beden Tablosu
Kadın
    Üstler & Dış Giyim
      BEDEN TABLOLARI